Husgrund Uddevalla

Krickens Entreprenad – husgrund Uddevalla

Husgrund

Varmt välkommen till Krickens Entreprenad. Ett företag som uppfyller branschens krav på kompetens. När du i Uddevalla behöver hjälp med din husgrund, så har du kommit alldeles rätt, för här finns nämligen kompetensen inom detta område. Både privatpersoner och företag i trakten kring Uddevalla kan få hjälp med både stora och små uppdrag. Utöver det här med husgrunder så erbjuder vi många andra typer av mark- och grundarbeten.

Om oss

Här finns det en omfattande erfarenhet inom alla slags markarbeten. Dessutom har vi de fordon och maskiner som behövs för att kunna utföra våra uppdrag effektivt. Är du intresserad av att anlita oss, så kontakta oss för en gratis offert!

Markarbeten

Både stora och små markarbeten kan du få hjälp med. Vi erbjuder våra tjänster framförallt i Uddevalla, men även i städer runtomkring.

Alltid nöjda kunder

Tack vare omfattande expertis och lång erfarenhet, så har vi den kompetens som behövs för att alla som anlitar oss ska bli nöjda till 100 procent.

Husgrund Uddevalla

Vad vi erbjuder för tjänster

Krickens Entreprenad är ett företag som erbjuder entreprenad när det kommer till mark- och grundarbeten, alltid till konkurrensvänliga priser. Här är vi av den uppfattningen att inget uppdrag varken är för litet eller för stort, alla får hjälp utifrån sina önskemål och behov! Om du i Uddevalla behöver hjälp med en husgrund, då hjälper vi dig!

Du kan få hjälp med följande:

  • stenläggning
  • dikning
  • husgrunder
  • dränering
  • grävarbeten
  • finplanering
  • stödmurar.

I vissa fall kan markarbeten ge rätt till rotavdrag, som när man dränerar. I vissa andra fall får man inte göra avdrag, till exempel när det gäller marksten och plattläggning. Läs mer på Skatteverkets hemsida som du kommer till här.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Krickens Entreprenad

070 590 08 12

olsson06@live.se

Husgrund Uddevalla

Krickens Entreprenad är ett företag för alla som behöver hjälp med en husgrund i Uddevalla. Både privatpersoner och företagare är välkomna att anlita oss!