Dikning Uddevalla

Krickens Entreprenad – dikning Uddevalla

Dikning

Varmt välkommen till Krickens Entreprenad. Ett företag som uppfyller branschens krav på kompetens. När du behöver hjälp med dikning i Uddevalla så har du kommit alldeles rätt, för här finns nämligen kompetensen att leda bort överflödigt vatten. Både privatpersoner och företag i trakten kring Uddevalla kan få hjälp med både stora och små uppdrag. Utöver det här med dikning så erbjuder vi många andra typer av mark- och grundarbeten.

Om oss

Här finns det en omfattande erfarenhet inom alla slags markarbeten såsom dikning. Dessutom har vi de fordon och maskiner som behövs för att kunna utföra våra uppdrag effektivt. Är du intresserad av att anlita oss, så kontakta oss för en gratis offert!

Markarbeten

Både stora och små markarbeten kan du få hjälp med. Vi erbjuder våra tjänster framförallt i Uddevalla, men även i städer runtomkring.

Alltid nöjda kunder

Tack vare omfattande expertis och lång erfarenhet, så har vi den kompetens som behövs för att alla som anlitar oss ska bli nöjda till 100 procent.

Dikning Uddevalla

Vad vi erbjuder för tjänster

Krickens Entreprenad är ett företag som erbjuder entreprenad när det kommer till mark- och grundarbeten, alltid till konkurrensvänliga priser. Här är vi av den uppfattningen att inget uppdrag varken är för litet eller för stort, alla får hjälp utifrån sina önskemål och behov! Om du behöver hjälp med dikning i Uddevalla, så hjälper vi dig!

Du kan få hjälp med följande:

  • stenläggning
  • dikning
  • husgrunder
  • dränering
  • grävarbeten
  • finplanering
  • stödmurar.

I vissa fall kan markarbeten ge rätt till rotavdrag, som när man dränerar. I vissa andra fall får man inte göra avdrag, till exempel när det gäller marksten och plattläggning. Läs mer på Skatteverkets hemsida som du kommer till här.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Krickens Entreprenad

070 590 08 12

olsson06@live.se

Dikning Uddevalla

Krickens Entreprenad är ett företag för alla som behöver hjälp med dikning i Uddevalla. Både privatpersoner och företagare är välkomna att anlita oss!